Con el fin de incrementar su experiencia de usuario y mejorar el servicio mediante sus hábitos de navegación, utilizamos "cookies" propias y de terceros. Si sigue navegando, consideremos que acepta que las utilizemos. Más información aquí.
X
Colecciones
Título: The land of chefs
Subtítulo: from Ca la Teta to elBulli
Autoría:
Colección: Fora de col·lecció
Páginas: 200
Formato: 21 x 24 cm
Encuadernación: Tapa dura
ISBN: 978-84-17432-47-8
Precio : 29.00 €

The land of chefs

from Ca la Teta to elBulli

In this project, we will cover the last 50 years of the history of the town of Figueres and the county of Alt Empordà to visualise and uphold the importance of places and people devoted to developing a profession based on creativity and expertise. Places filled with artists who turned the tables of inns, hotels and restaurants into places for reflection, after-dinner conversation, creativity and debauchery: from Salvador Dalí and Josep Pla to Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès and Carles Fages de Climent, among many others.

Libros Relacionados