Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: MÈTODE LA RATAFIA
Subtítol: Licors d'herbes dels Països Catalans
Autoria:
Col·lecció: Mètode
Pàgines: 160
Format: 21 x 24.5 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
ISBN: 978-84-19736-76-5
Preu : 26.50 €

MÈTODE LA RATAFIA

Licors d'herbes dels Països Catalans

Fer licors a casa –ratafies, licors d’herbes, d’espècies i de fruites– és facilíssim, i, amb aquest llibre, us convertireu, sens dubte, en veritables experts o expertes i podreu gaudir-ne amb els parents i amics. Les receptes hi són explicades pas a pas, amb tots els ingredients i amb tota mena de ressenyes complementàries. Pertanyen al
repertori popular d’arreu de les terres de parla catalana, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori. Veurem com, de ser una beguda gairebé residual, la ratafia ha passat a ser el licor català de referència, amb èxit i difusió entre els joves i no tan joves, entre els cuiners i cuineres, entre els pastissers, etc.
Al llibre hi trobareu un receptari que ho demostra.
Hi descobrireu la història fascinant de la ratafia, els licors
i destil·lats, el seu origen i evolució, l’àrea de difusió, les
llegendes i rondalles relacionades amb el tema, etc.
A més, inclou un complet manual d’herbes aromàtiques i espècies: com conèixer-les, recollir-les o trobar-les, consells de degustació, etc., i també informacions molt completes sobre els aiguardents i licors de tot el món.

Llibres Relacionats