Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, i
ceps i codony a la primavera. Per si voleu entendre
perquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles
o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja
llest per començar a cuinar els vostres plats preferits.
Per si voleu entendre perquè aquella melmelada de
pruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu tenir
al congelador algún plat ja llest que us tregui d’un
compromís inesperat...
Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per
conservar els aliments.I això val tant per la confitura
que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la
mengin els seus néts els matins d’hivern, com per les
formigues que, quan s’acosta el fred i el dia s’escurça,
s’afanyen a dur llavors cap al seu formiguer per
garantir-se la subsistència. Tot això acompanyat de
més de 50 receptes.