Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: PLANTES CULINÀRIES AL BALCÓ
Subtítol: Manual de cultiu i ús
Col·lecció: Ecollibres
Pàgines: 120
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-19736-47-5
Preu : 23.00 €

PLANTES CULINÀRIES AL BALCÓ

Manual de cultiu i ús

Molts vegetals comestibles han desaparegut de les nostres cuines i mercats perquè es conserven i transporten malament o perquè el mercat ha uniformitzat l’oferta alimentària i ens ha fet oblidar herbes i fruits que en altres èpoques eren molt habituals. També hi ha algunes herbes que es poden trobar, però a preus molt elevats per la dificultat de transport i conservació, però que, en canvi, són molt fàcils de cultivar. Aquest és un manual pràctic que proposa recuperar algunes d’aquestes plantes que val la pena que cultivem a prop de la cuina, al balcó o al terrat de les nostres llars. Les anomenem «plantes amb vocació de balcó»: són plantes comestibles que convé tenir a mà per fer-les servir al moment, fresques i saludables.
El llibre té una part pràctica de consells i tècniques a tenir en compte per propagar i cultivar aquestes plantes al balcó o al terrat, en recipients de cultiu o en jardineres, i també per collir-les i conservar-les. Una segona part és una llista de plantes amb les seves característiques, necessitats de cultiu i com aprofitar-les a la cuina.

Llibres Relacionats