
L'ART DEL FORMATGE
Autoria: TONI GEREZ (CAT) I FRANCESC GUILLAMET (FOTOS)
Sinopsi
44,00 €
Enviament gratuït en 24/48h
Sinopsi completa
- Pàgines
- 360
- Format
- 22 x 26
- Any
- 2021-11-08
- Edició
- 1a
- Idioma
- Català
- Preu
- 44,00 €
- ISBN
- 978-84-18243-55-4
Amb el suport::
Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells. En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines. Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!
Peralada, la complicitat com a fortalesa [URL]
La Vanguardia (16-04-2022)
Toni Gerez i l’art del formatge [URL]
Diari de Girona (22-04-2022)
Els formatges, al llibre de Toni Gerez [URL]
Diari de Girona (25-04-2022)
'L'art del formatge', el libro (casi) definitivo del mundo de los quesos [URL]
El Periódico (22-04-2022)
La figura de l'afinador de formatges [URL]
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (14-04-2022)