L'ART DEL FORMATGE

Autoria: TONI GEREZ (CAT) I FRANCESC GUILLAMET (FOTOS)

Sinopsi

44,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 2 punts de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 2 punts això es pot convertir en un val de 2,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Sinopsi completa
Pàgines
360
Format
22 x 26
Any
2021-11-08
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
44,00 €
ISBN
978-84-18243-55-4

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells. En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines. Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

Peralada, la complicitat com a fortalesa [URL]
La Vanguardia (16-04-2022)

Toni Gerez i l’art del formatge [URL]
Diari de Girona (22-04-2022)

Els formatges, al llibre de Toni Gerez [URL]
Diari de Girona (25-04-2022)

'L'art del formatge', el libro (casi) definitivo del mundo de los quesos [URL]
El Periódico (22-04-2022)

La figura de l'afinador de formatges [URL]
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (14-04-2022)

Llibres relacionats