Fer licors a casa –ratafies, licors d’herbes, d’espècies i de fruites– és facilíssim i, amb aquest llibre, sens dubte us convertireu en un veritable expert o experta per gaudir-ne amb els parents i amics. Les receptes pertanyen al repertori popular d’arreu de les terres de parla catalana, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.
Nascut a Vilavenut (Pla de l’Estany, Catalunya) el 1948. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de Cultura Popular a l’Escola de Reciclatge de Mestres. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i...
Fer licors a casa –ratafies, licors d’herbes, d’espècies i de fruites– és facilíssim i, amb aquest llibre, sens dubte us convertireu en un veritable expert o experta per gaudir-ne amb els parents i amics. Les receptes pertanyen al repertori popular d’arreu de les terres de parla catalana, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori. Veurem com de ser una beguda gairebé residual, la ratafia ha passat a ser el licor català de referència, amb èxit i difusió entre els joves i no tan joves, entre els cuiners i cuineres, els pastissers, etc. S’hi inclou una completa guia de festes, fires, mercats i altres manifestacions relacionades amb la ratafia que converteixen el llibre en el manual més complet del mercat.