LA RATAFIA

Licors d’herbes dels Països Catalans

Autoria: JAUME FÀBREGA

Sinopsi

Fer licors a casa –ratafies, licors d’herbes, d’espècies i de fruites– és facilíssim i, amb aquest llibre, sens dubte us convertireu en un veritable expert o experta per gaudir-ne amb 
els parents i amics.  Les receptes pertanyen al repertori popular d’arreu de les terres de parla catalana, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.
26,50 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

JAUME FÀBREGA

Nascut a Vilavenut (Pla de l’Estany, Catalunya) el 1948. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de Cultura Popular a l’Escola de Reciclatge de Mestres. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
160
Format
21 x 24.5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Any
Nadal 2024
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
26,50 €
ISBN
978-84-19736-76-5
Fitxa tècnica
Descarregar
Fer licors a casa –ratafies, licors d’herbes, d’espècies i de fruites– és facilíssim i, amb aquest llibre, sens dubte us convertireu en un veritable expert o experta per gaudir-ne amb 
els parents i amics. Les receptes pertanyen al repertori popular d’arreu de les terres de parla catalana, amb la qual cosa farem també un viatge fascinant al gust de cada territori.   Veurem com de ser una beguda gairebé residual, 
la ratafia ha passat a ser el licor català de referència, amb èxit i difusió entre els joves i no tan joves, entre els cuiners i cuineres, els pastissers, etc. S’hi inclou una completa guia de festes, fires, mercats i altres manifestacions relacionades amb la ratafia que converteixen el llibre en el manual més complet 
del mercat.

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats