
CONSERVES ARTESANES
Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any
Autoria: FRANCESC MURGADAS
Sinopsi
Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments, com la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern. S'acompanya de més de 50 receptes.
26,50 €
Enviament gratuït en 24/48h
Sinopsi completa
- Pàgines
- 176
- Format
- 21 x 24.5
- Enquadernació
- Rústica amb solapes
- Any
- 2022-11-14
- Edició
- 1a
- Idioma
- Català
- Preu
- 26,50 €
- ISBN
- 978-84-19239-55-6
- Fitxa PDF
- Descarregar
Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, i ceps i codony a la primavera. Per si voleu entendre perquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits. Per si voleu entendre perquè aquella melmelada de pruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu tenir al congelador algún plat ja llest que us tregui d’un compromís inesperat... Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments.I això val tant per la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern, com per les formigues que, quan s’acosta el fred i el dia s’escurça, s’afanyen a dur llavors cap al seu formiguer per garantir-se la subsistència. Tot això acompanyat de més de 50 receptes.
Potser també t'agradaria
Llibres relacionats
25,00 €
26,50 €