CONSERVES ARTESANES

Tècniques i consells per conservar el producte de temporada durant tot l'any

Autoria: FRANCESC MURGADAS

Sinopsi

Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments, com la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern. S'acompanya de més de 50 receptes.
26,50 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Sinopsi completa
Pàgines
176
Format
21 x 24.5
Enquadernació
Rústica amb solapes
Any
2022-11-14
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
26,50 €
ISBN
978-84-19239-55-6
Fitxa PDF
Descarregar
Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, i ceps i codony a la primavera. Per si voleu entendre perquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits. Per si voleu entendre perquè aquella melmelada de pruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu tenir al congelador algún plat ja llest que us tregui d’un compromís inesperat... Aquest llibre fa un recull de tècniques i consells per conservar els aliments.I això val tant per la confitura que l’àvia prepara amb tot l’amor del món perquè la mengin els seus néts els matins d’hivern, com per les formigues que, quan s’acosta el fred i el dia s’escurça, s’afanyen a dur llavors cap al seu formiguer per garantir-se la subsistència. Tot això acompanyat de més de 50 receptes.

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats