LA CUINA DE LA PATATA

Cuina tradicional catalana

Autoria: JAUME FÀBREGA

Sinopsi

La patata   és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món,  un aliment   que permet   moltes   preparacions   i   mil i una maneres de menjar-la.  
25,50 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

JAUME FÀBREGA

Nascut a Vilavenut (Pla de l’Estany, Catalunya) el 1948. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de Cultura Popular a l’Escola de Reciclatge de Mestres. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
144
Format
17 x 24.5
Enquadernació
Tapa dura
Any
Sant Jordi 2025
Edició
1a
Col·lecció
Hereus dels Fogons
Preu
25,50 €
ISBN
979-13-87658-11-3
Fitxa tècnica
Descarregar
A qui no li agraden les patates? Podem dir que és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món. I també un dels que permeten més preparacions: simplement aixafades o en forma de puré, en amanides, fregides, bullides i combinades amb verdures o llegums, guisades i estofades amb peix o tota mena de carns, fetes al forn, al vapor o amb la fregidora d’aire. Hi ha mil i una maneres de menjar-les! Fins i tot en dolços, coques o pastissos. Tot això, i molt més, ho trobareu en aquest llibre.  

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats