ELS ROSTITS

Cuina tradicional catalana

Autoria: JAUME FÀBREGA

Sinopsi

Des dels exquisits rostits a la cassola, la gran aportació de la cuina catalana, fins als rostits al forn i a la brasa. Del rostit de Festa Major a les costelles a la brasa, del peix al forn a les verdures a la brasa o al forn, tot un món de sabors que faran les delícies del vostre paladar.
25,50 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

JAUME FÀBREGA

Nascut a Vilavenut (Pla de l’Estany, Catalunya) el 1948. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de Cultura Popular a l’Escola de Reciclatge de Mestres. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
144
Format
17 x 24.5
Enquadernació
Tapa dura
Any
Sant Jordi 2025
Edició
1a
Col·lecció
Hereus dels Fogons
Preu
25,50 €
ISBN
979-13-87658-10-6
Fitxa tècnica
Descarregar
Teniu a les mans el primer llibre mai publicat sobre els rostits en totes les seves accepcions, procedents de tots els Països Catalans. Des dels exquisits rostits a la cassola, la gran aportació de la cuina catalana, fins als rostits al forn i a la brasa. Del rostit de Festa Major a les costelles a la brasa, del peix al forn a les verdures a la brasa o al forn, tot un món de sabors que faran les delícies del vostre paladar. Receptes fàcils de fer i perfectament explicades al servei d’una cuina tan bona com sana.

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats