PLANTES CULINÀRIES AL BALCÓ

Manual de cultiu i ús

Autoria: JOSEP M. VALLÈS

Il·lustracions: ICRA ART

Sinopsi

És un manual pràctic per recuperar les plantes que han desaparegut de la cuina i els mercat,s que val la pena cultivar a prop de la cuina, al balcó o al terrat de casa: són les «plantes amb vocació de balcó», fresques, saludables i comestibles.
23,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

JOSEP M. VALLÈS

És enginyer agrònom i horticultor urbà des de fa més de vint anys. S’ha dedicat professionalment a la docència i a la jardineria, i fa deu anys va fundar la cooperativa Tarpuna, on treballa en la difusió de l’agricultura urbana...

Veure llibres

ICRA ART

És una empresa amb un ampli recorregut en il·lustració científica, restauració i art. Aina i Agnès Amblàs Casals, les promotores, han il·lustrat tota mena de llibres, làmines i articles científics i han atès encàrrecs per institucions com...

Veure llibres

Sinopsi completa
Pàgines
120
Format
15 x 23
Enquadernació
Tapa dura folrada
Any
Sant Jordi 2024
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
23,00 €
ISBN
978-84-19736-47-5
Fitxa tècnica
Descarregar
Molts vegetals comestibles han desaparegut de les nostres cuines i mercats perquè es conserven i transporten malament o perquè el mercat ha uniformitzat l’oferta alimentària i ens ha fet oblidar herbes i fruits que en altres èpoques eren molt habituals. També hi ha algunes herbes que es poden trobar, però a preus molt elevats per la dificultat de transport i conservació, però que, en canvi, són molt fàcils de cultivar. Aquest és un manual pràctic que proposa recuperar algunes d’aquestes plantes que val la pena que cultivem a prop de la cuina, al balcó o al terrat de les nostres llars. Les anomenem «plantes amb vocació de balcó»: són plantes comestibles que convé tenir a mà per fer-les servir al moment, fresques i saludables. El llibre té una part pràctica de consells i tècniques a tenir en compte per propagar i cultivar aquestes plantes al balcó o al terrat, en recipients de cultiu o en jardineres, i també per collir-les i conservar-les. Una segona part és una llista de plantes amb les seves característiques, necessitats de cultiu i com aprofitar-les a la cuina.

Descarregar

Potser també t'agradaria

Llibres relacionats