LA CULTURA DEL FORMATGE
LA CULTURA DEL FORMATGE
LA CULTURA DEL FORMATGE
Només a les llibreries

LA CULTURA DEL FORMATGE

300 formatges i una estrella Michelin

Autoria: TONI GEREZ (CAT) I FRANCESC GUILLAMET (FOTOS)

Sinopsi

El llibre imprescindible per als amants del formatge
32,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Sinopsi completa
Pàgines
252
Format
19.3 x 23.7
Enquadernació
Flexibook
Any
2023-03-06
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
32,00 €
ISBN
978-84-19239-53-2
Fitxa PDF
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023. "La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència. Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.
Toni Gerez: Estrella Michelin Millor servei de sala d'Espanya i Portugal 2023 [URL]
Ràdio Vilabrareix · L'entrevista (29-05-2023)

Llibres relacionats