XOCOLATA

Postres d'autor al teu abast

Autoria: LLUC CRUSELLAS

Sinopsi

EL MILLOR MESTRE XOCOLATER DEL MÓN en aquest llibre ens presenta els secrets del seu orígen i la seva història, com es consumia abans per entendre tot el procés de cultiu del cacau fins que arriba als pastissers. L'acompanya amb receptes de pastissos.
25,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Sinopsi completa
Pàgines
136
Format
21 x 24.5
Any
2022-11-14
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
25,00 €
ISBN
978-84-19239-50-1
Fitxa PDF
Descarregar

Amb el suport:: Institut Català de les Empreses Culturals | Generalitat de Catalunya.

Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.

Llibres relacionats