
XOCOLATA
Postres d'autor al teu abast
Autoria: LLUC CRUSELLAS
Sinopsi
EL MILLOR MESTRE XOCOLATER DEL MÓN en aquest llibre ens presenta els secrets del seu orígen i la seva història, com es consumia abans per entendre tot el procés de cultiu del cacau fins que arriba als pastissers. L'acompanya amb receptes de pastissos.
25,00 €
Enviament gratuït en 24/48h
Sinopsi completa
- Pàgines
- 136
- Format
- 21 x 24.5
- Any
- 2022-11-14
- Edició
- 1a
- Idioma
- Català
- Preu
- 25,00 €
- ISBN
- 978-84-19239-50-1
- Fitxa PDF
- Descarregar
Amb el suport::
Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu els secrets del seu orígen i la seva història; saber com es consumeix avui i com es consumia abans ens ajudaran a entendre com comença el procés de cultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolata que trobem a l’aparador de les pastisseries. Les seves nombroses variants, blanca, negra i amb llet aporten valors nutritius amb els seus secrets, vituts i propietats. De l’obrador a la taula sempre marcat pel calendari pastisser, on en cada diada els dolços i la xocolata són un dels postres més esperats. Per complementar aquestes dates assenyalades, trobareu una recepta per a pastissos, tortells o pastes típiques de cada moment.
Lluc Crusellas presenta el seu primer llibre [URL]
YouTube/Taronja TV· El Termòmetre (01-12-2022)
Lluc Crusellas presenta llibre aquest divendres [URL]
El 9 TV (24-11-2022)
Lluc Crusellas presenta un llibre molt dolç [URL]
Nacio Digital / Osona (26-11-2022)
Presentació de llibre: Xocolata. Postres d’autor al teu abast [URL]
Biblioteca Pilarin Bayes (25-11-2022)
“Toca fer una pastisseria que vagi més enllà” [URL]
El Punt Avui (23-12-2022)
Cal Jan celebra els deu anys amb el millor mestre xocolater del món Lluc Crusell [URL]
Diari Més Digital (05-12-2022)
LLUC CRUSELLAS: COM ES COU EL MILLOR MESTRE XOCOLATER DEL MÓN [URL]
The New Barcelona Post (15-01-2023)
“La pastisseria ha d’anar més enllà, mantenint la tradició” [URL]
Va de Gust (03-11-2022)