Per menjar cada dia podem improvisar qualsevol cosa, però per menjar bé cada dia hem d’organitzar-nos. Dedicar-hi unes hores i viure de renda la resta de la setmana. En aquest llibre trobaràs un sistema de treball per a la cuina que es basa en la planificació del menú, una llista de la compra acurada, l’elaboració de les precoccions (les bases) casolanes un cop a la setmana i, finalment, la unió de tots els elements: el plat. Són 80 receptes saludables i fàcils de preparar per aconseguir que l’àpat sigui a taula en 5 minuts!
És filla de fonda. Les cassoles l’han bressolat i els aliments van ser els seus primers companys de joc. Quan va ser mare, va voler que els fills també visquessin envoltats d’olles, de sabors i de colors. Ja feia anys que havia obert...
Per menjar cada dia podem improvisar qualsevol cosa, però per menjar bé cada dia hem d’organitzar-nos. No cal ser un xef estrellat ni posar tota la carn a la graella, sinó dedicar-hi unes hores i viure de renda la resta de la setmana.
Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida no existeix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada. Et proposem un mètode per tenir una alimentació variada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia. Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quan el temps, la força i la motivació per la cuina són escassos.
Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme de vida i respectar les teves prioritats sense abandonar la responsabilitat de menjar bé. Volem aconseguir canviar el «no tinc temps» pel «no m’organitzo bé».
En aquest llibre trobaràs un sistema de treball per a la cuina que es basa en la planificació del menú, una llista de la compra acurada, l’elaboració de les precoccions (les bases) casolanes un cop a la setmana i, finalment, la unió de tots els elements: el plat.
Són 80 receptes saludables i fàcils de preparar per aconseguir que l’àpat sigui a taula en 5 minuts!