Per tal d'incrementar la seva experiència d'usuari i millorar el servei mitjançant els seus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continueu navegant, considerem que accepteu que n'utilitzem. Més informació aquí.
X
Col·leccions
Títol: LA CULTURA DEL FORMATGE
Subtítol: 300 formatges i una estrella Michelin
Col·lecció: Cuina
Pàgines: 252
Format: 19.3 x 23.7 cm
Enquadernació: Flexibook
ISBN: 978-84-19239-53-2
Preu : 32.00 €

LA CULTURA DEL FORMATGE

300 formatges i una estrella Michelin

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.

Amb el suport:

Notícies relacionades

Llibres Relacionats