The land of chefs

The land of chefs

from Ca la Teta to elBulli

Sinopsi

29,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Sinopsi completa
Pàgines
200
Format
21 x 24
Any
2019-04-27
Edició
1a
Idioma
English
Preu
29,00 €
ISBN
978-84-17432-47-8
Fitxa PDF
Descarregar
In this project, we will cover the last 50 years of the history of the town of Figueres and the county of Alt Empordà to visualise and uphold the importance of places and people devoted to developing a profession based on creativity and expertise. Places filled with artists who turned the tables of inns, hotels and restaurants into places for reflection, after-dinner conversation, creativity and debauchery: from Salvador Dalí and Josep Pla to Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès and Carles Fages de Climent, among many others.

Llibres relacionats