El país dels cuiners

El país dels cuiners

De Ca la Teta a elBulli

Sinopsi

Cinquanta anys d’història de la cuina de l’Alt Empordà, bressol de la gastronomia catalana més internacional.
29,00 €
Quantitat

Per a usuaris registrats: Aconsegueix un 5% de descompte en la teva comanda!
A més, comprant aquest producte pots obtenir fins a 1 punt de fidelitat.
El total del teu carret serà de: 1 punt això es pot convertir en un val de 1,00 €.

logo-1

Enviament gratuït en 24/48h

Sinopsi completa
Pàgines
200
Format
21 x 24
Any
2019-04-27
Edició
1a
Idioma
Català
Preu
29,00 €
ISBN
978-84-17432-44-7
Fitxa PDF
Descarregar
Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

Llibres relacionats