El país dels cuiners
De Ca la Teta a elBulli
Sinopsi
Cinquanta anys d’història de la cuina de l’Alt Empordà, bressol de la gastronomia catalana més internacional.
29,00 €
Enviament gratuït en 24/48h
Sinopsi completa
- Pàgines
- 200
- Format
- 21 x 24
- Any
- 2019-04-27
- Edició
- 1a
- Idioma
- Català
- Preu
- 29,00 €
- ISBN
- 978-84-17432-44-7
- Fitxa PDF
- Descarregar
Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.
Llibres relacionats
29,00 €
35,00 €
16,00 €
29,00 €
33,00 €
29,00 €